Kapu a Jól-Léthez

A Segítő Útja

A Kapu a Jól-Léthez - A Segítő Útja

saját kurzusom, amit 11 év Kvantumérintés tanítása után hoztam létre. Minden benne van, amit az évek során tapasztaltam, miközben Figyeltem, hogy a résztvevők hogyan bontják ki saját csodájukat, s hogyan találnak vissza Önmagukhoz mások segítésén keresztül.
Ez a kurzus állandó változásban és kiteljesedésben létezik, s igazodik a Jelenlévők személyes Útjához.

A Kapu a Jól-Léthez - A Segítő Útja

egy elmélet-és szabálymentes, gyakorlatokon és játékokon alapuló kurzus, mely során megtapasztalhatod, hogy:
-hogyan találhatsz vissza a Gyógyító s másokat Segítő Lényedhez
-milyen azonnali, fizikai, mérhető és érezhető változásokat hoz létre ez az állapot
-hogyan tudsz segíteni a tér és az idő korlátain túl

Mindenki Gyógyító.

A test bámulatosan intelligens öngyógyító funkciója képes arra, hogy visszaállítsa a szervezetben az ‘egészséges rezgéseket’ azaz egyensúlyt. Sőt, az egyetlen aki bármilyen változást előidézhet benne(d) az Te magad vagy. Te vagy a Gyógyító.

Mindenki Segítő.

A Kapu a Jól-Léthez - A Segítő Útja egy végtelenül egyszerű módja annak, hogy hatékonyan segítsd mások gyógyulását. A kurzus túlmutat a módszereken. Nem más ez, mint egy emlékeztető. Emlékeztető arra, hogy elég vagy Te, önmagad. Nem kell semmi és senki más. Nem kell rítus, nem kell Mester vagy beavatás, nem kell többlépcsős tanfolyamok sokasága, aminek a végén majd ‘megérdemled A Tudást’. Mert minden gyógyulásra és gyógyításra való képesség már most Benned van, s ezt újra felfedezni egyszerű, és -nem elhanyagolható módon- rendkívül élvezetes.

A kurzus elvégzésének nincs előfeltétele. Mindenkit szeretettel várok.

Időpontok:

A kurzus ára: 99.000 Ft
Helyszín: Budapest

JelentkezemVisszajelzések

  • "Hogy ez valóban ennyire egyszerű - mint ahogyan a honlapodon jelezted - álmomban sem gondoltam volna! Két nap alatt megtanultam látni az aurát, a csakrákat, éreztem a szeretet mindent felülmúló valóságos erejét, rezgését, láttam a színét. Csoporttársaimmal együtt sírtunk, nevettünk, csodálkoztunk, hitetlenkedtünk aztán megbizonyosodtunk."
  • "Nem olvastam még a könyvet, de minden várakozásomat felülmúlta a gyakorlatcentrikus tanfolyam, a megtapasztalás és már alkalmaztam is. Pozitív a visszajelzés. Azaz működik. Megmagyarázni tudományos alapon nem tudom, de csodálatos dolog ismerni a módszert. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra."
  • "Csodás volt! Gondoltam jó lesz, de ez a jótól és még a fantasztikusnál is jobb volt. Felemelő izgalmas, szívet melengető. 67 éves vagyok mindig kerestem a lehetőségét annak, hogy segítője legyek másoknak és magamnak."
  • "Csodálatos két nap repült el pillanatok alatt, olyan társakkal akikkel élmény egy közösséget alkotni, fejlődni. Új, szinte a felfoghatatlan birtokába kerüni. Minden embernek kellene ilyen érzéseket átélni egy olyan csodálatos tanítóval, mint Judit, aki teljes lényével mindenkit elvarázsol! Csodálatos!"
  • "A tanfolyamra úgy jöttem el 2018.01.27-28-án hogy a jobb karom nem tudtam kinyújtani, mert a felkar görccse behúzta, ahogy nyúltam előre. Bottal közlekedtem, mert a bal térdem kopás miatt iszonyúan fájt, és nem volt stabil. A gyógyítás egy hete történt... Egy hete nem használtam botot, annyira jó lett mind két térdem... Nagyon furcsa így járni... Olyan vagyok mint egy baba, az izmaimnak hozzá kell szokni a hogy nem támaszkodom, de egyre jobban megy... izomlázam van! Ahogy helyre lett téve az elferdült gerincem, könnyedén tudom magam kihúzni! Kezdek mindent autómatikusan félelem nélkül tenni! A kezem apró változásokon megy keresztül, de arra döbbenek rá hogy nem kell az akaratommal irányítani... Hanem kezdenek visszatérni a reflexszerű mozdulatok, amiket átvett a bal oldalam eddig! Itt tartok... És ez csak egy hét volt Annyira boldog vagyok hogy Rád... és ezzel együtt a tanfolyamra is rátaláltam! Megköszöm az égieknek hogy most már vagy nekem!"
  • Szinte minden nap tudom használni és nagyon jó eredményekkel, megvan a hatás. Nagyon jó, pozitív visszajelzéseket kapok. Köszönöm, és kívánom, hogy még nagyon sok emberhez el tudd juttatni ezt a tudást. Ha lesz folytatása a tanfolyamnak, mindenképp megyek. Köszönettel!"
  • "Ha szeretnéd, hogy valaki segítsen a benned rejlő, eddig rejtett képességeid kibontakoztatásában, jó szívvel tudom ajánlani Judit tanfolyamát. Segítségével könnyebben indulhatsz el azon az úton amely amellett, hogy megtanít rá, hogyan segíthetsz másokon és magadon, elvezet önmagad mélyebb megismeréséhez, tudatosságod növekedéséhez,szabadságodhoz."
  • "A várakozásomat messze felülmúlta az, amit kaptam. Megtapasztalni a "lehetetlent" hihetetlen felemelő és motiváló érzés. A két nap alatt sokat csökkent a térdfájdalmam, és ez újra bizakodóvá tett. A tudat, hogy műtétek és orvosi beavatkozás nélkül javíthatok az állapotomon, reménnyel tölt el. "
  • " Nem először vettem részt Judit kurzusán. Minden alkalommal azt tapasztaltam, hogy oldott, vidám, gyermekkort idézően játékos,mégis elmélyülésre késztető atmoszféra lengi körül a teret, ahol a természet-felettinek tartott dolgok teljesen természetesen következhetnek be. Juditot rendkívüli embernek ismertem meg, aki egyszerű és nyílt, mindenkivel türelmes és szerény."

Hírlevél feliratkozás