Visszahívást
kérek

Kattintson ide


Tanfolyamok, dátumok, időpontfoglalás

 

2018. november 9. (péntek) Hétköznapi Tudatosság

2018. november 10-11. (szombat-vasárnap) Kvantumérintés

2019. február 8. (péntek) Hétköznapi Tudatosság

2019. február 9-10 (szombat-vasárnap) Kvantumérintés

Jelentkezés: [email protected]

 

2012 óta tartok Magyarországon Kvantumérintés kurzusokat mint a módszer egyedüli regisztrált oktatója hazánkban. Megvallom, minden alkalom igazi csoda. 

Tanúja lenni annak, hogy hogyan érkezik meg az első napon 8-16 ‘idegen’ s figyelni hogyan válik a csoport olyan emberek közösségévé akik nagyon mély tapasztalásokon esnek át együtt - sok nevetéssel, mosollyal és megható pillanatokkal-  valódi ajándék számomra.

Minden kurzus más. Ez azt jelenti, hogy természetesen mindent megtanulunk, de a saját hozott ‘anyag’ (játék) mindig attól függ, hogy éppen hogyan látom a Csoportot, mit szeretnének és mire készek. Extrában mutatok érdekes energia gyakorlatokat, hiszen maga a módszer is Energia közvetítésen alapul ezért ha lehet miért ne érezzük és érzékeljük mi folyik közben (szó szerint). 

Szinte mindig megmutatom az Energia (Aura) látást, ami valójában egy 5 perces gyakorlat. Tehát igazából ez egy Kvantumérintés tanfolyam sok extrával!

S hogy kik jönnek? Többnyire olyanok, akik elolvasták a könyvet - vagy akár már használják is a tanultakat- de szeretnének megerősítést és közvetlen tapasztalatokat. Eddig mindenki úgy nyilatkozott, hogy könyvből elsajátítani a Kvantumérintést talán nem lehetetlen de az élvezet, a Csoport hatása és közvetlen visszajelzés lehetősége kihagyhatatlan. Természetesen részt vehetsz akkor is, ha nem olvastad Richard Gordon Kvantumérintés könyvét! Semmiben sem leszel hátrányban.

© 2018 InnergyHealing

Business to business lead generation from the Storming B2B Marketing Toolkit