Visszahívást
kérek

Kattintson ide










Kvantumérintés

"A gyógyítás képessége olyan ajándék amit csak fel kell ismernünk saját magunkban. Velünk született, mindenkiben létező emberi tulajdonság."
(Richard Gordon, alapító)

 

Az Energia és a gyógyulás
 

A tények:
Minden energia. A szilárd anyag is energia csak a részecskek olyan frekvencián rezegnek, hogy az a te nézőpontodból szilárdnak tűnik.
A tested és annak minden sejtje meghatározott frekvencián rezeg. Ha ezt az alaprezgést valami megzavarja akkor ez különböző tüneteket okozhat, amit betegségnek szoktunk nevezni.

A megfontolásra érdemes teória:


A tested végtelenül intelligens és képes arra hogy meggyógyítsa önmagát (azaz visszaállítsa az egészséges rezgéseket). Mitöbb az egyetlen aki bármilyen változást előidézhet benne az Te magad vagy. Te vagy a Gyógyító. Hogyan is lehetne bárki más?

Viszont van olyan módszer, amivel segíthetsz másoknak a gyógyulásban és ez könnyen elsajátítható.

Titok, rítus, beavatás nincs. És különlegesnek sem kell lenned, hiszen “alapból” az vagy. A képesség mindenkiben ott van és felfedezni egyszerű és -nem elhanyagolható módon- rendkívül élvezetes.

A Kvantumérintés

Amikor nyilvánvalóvá vált számomra, hogy belső indíttatásból olyan módszer után kell kutatnom, amivel másokon segíthetek, már csak arra kellett figyelnem, hogy ez összhangban legyen a természettudományos gondolkodásommal.
 

Olyan útra vágytam, ami tiszta és egyszerű, rituáléktól mentes, nélkülözi a misztikus és elérhetetlen Mestert, a beavatást és mindenféle intézményesített vallást.


2007 januárjában vettem részt az első Quantum Touch kurzuson Angliában. Tudtam hogy megtaláltam amit kerestem mert a Kvantumérintés szerint:

- Nem kell különleges képességekkel rendelkezned

- Egyszerű, könnyen megtanulható és bárki képes elsajátítani

- Bárhol és bármikor alkalmazhatod

- A Gyógyító az akinek problémája volt és most jobban van.

Igen, jól érted! Mindenki csak saját magát gyógyíthatja meg, és a személy aki elsajátította a technikát “csak” segítséget nyújt - “ott van”
 

A Kvantumérintés test-tudatosság gyakorlat egyszerű légzéstechnikákkal kombinálva. A 2 napos tanfolyam megtanít arra, hogyan legyél jelen a testedben és hogyan engedd el a gondolataid. Ebben az állapotban nem vagy más, mint egy tiszta, akadálymentes csatorna, amelyben a másik felé az éltető energia áramlik - hogy ezzel a gyógyulni vágyó szabadsága szerint és korlátlanul azt kezdjen amit csak akar. És mivel a fejedben ebben az állapotban nincsenek határok, csak üresség, ezért bármi megtörténhet, bármi.

A Kvantumérintés egy olyan módszer, amellyel segíthetsz önmagadnak és másoknak az gyógyulásban. Már az első napon olyan dolgokra leszel képes, amiket felfogni még látva sem könnyű.

A módszer egyszerűsége megtanít arra, hogy mindezt nem valami érthetetlen és rendkívüli csodaként, hanem egy Benned rejtőző természetes képességként éled majd meg.

Ha szeretnéd tudni mit várhatsz a kurzustól, javaslom hogy olvasd el az eddigi résztvevők visszajelzéseit (a Visszajelzések menüben).

Szeretettel várlak!

Gyakori kérdések:

Mennyibe kerül a két napos tanfolyam?

A tanfolyam ára 70000 forint. Ezért az összegért a Quantum Touch szervezetnél regisztrációt és angol nyelvű oklevelet is kapsz.Továbbá ha szeretnél ismét eljönni a kurzusra, akkor további térítés nélkül várlak.

Miben különbözik a Kvantumérintés a többi módszertől?

Két nagyon fontos különbség van:

1. A Kvantumérintés a lehető legegyszerűbb és legrövidebb idő alatt megtanulható módszer.

2. A Kvantumérintés már rövid idő alatt (akár néhány perc) is elképesztően hatásos, az eredmények jól mérhetőek és értékelhetőek.


Még valami: A Kvantumérintés az egyetlen általam ismert módszer, amely teljes és tiszta szabadságot, ritusoktól és előírásoktól mentes utat kínál arra hogy másoknak és saját magadnak is segíts.

Mennyire elméleti a kurzus?

A tanfolyam első napjának közepére már mindekinek tudni fogja az alapokat. A két nap alatt sok gyakorlásra és tapasztalatszerzésre van lehetőség.

A kurzus alatt a hallgatók mennyire sajátítják el a technikát és ezt mennyire tudják majd használni az életben?

A Kvatumérintés két nap alatt elsajátítható. A módszer egyszerű, könnyen megtanulható és a tanfolyam végeztével bárki azonnal elkezdheti az alkalmazást a mindennapokban.

Kell-e hinni a módszerben hogy eredményesen alkalmazzuk?

Nem. Egyik félnek sem kell hinnie a módszerben. Sőt, nem baj, ha néha igazi kétkedőkkel hoz össze a sors, mert ők még objektívebben tudják értékelni az eredményt.

Van-e feltétele a jelentkezésnek?

A tanfolyamra bárki jelentkezhet. Előzetes képzés vagy a témában való jártasság nem szükséges. 


Jelentkezés és részletes információ: judit@innergyhealing.co.uk 

 

© 2022 InnergyHealing

Business to business lead generation from the Storming B2B Marketing Toolkit | Manage Cookie Settings