Visszahívást
kérek

Kattintson ide


Judit

2012 óta tartok Kvantumérintés tanfolyamokat Magyarországon és Angliában.

A Quantum Touch USA szervezet hivatalos magyar képviselője vagyok, hazánkban az egyetlen hivatalosan regisztrált oktató.

Ezen kívül Tudatosság, Éber Tudatosság (Mindfulness), Meditáció, Relaxáció és Tudatos Életmód Tanári képesítéseim is vannak.

Matematika-Kémia szakon végeztem Debrecenben, majd a Fizikai Kémia Tanszéken kutattam és itt szereztem PhD fokozatot. Dolgoztam a GE-nél majd saját üzleti vállalkozásokat építettem-vezettem 10 éven át.

3 gyermekem van, 2006 óta élek Anglia szívében.

Meghívott (és egyetlen külföldi) előadóként vettem részt a nemzetközi Quantum Touch konferencián az USA-ban 2019-ben október 18-20-ig. Richard Gordon, Kvantumérintés alapítón kívül ott volt Jennifer Taylor, aki a szervezetet irányítja, Miriam Hunter és Henri Rand Furgiuele akik a képzésekért felelősek.

Hatalmas élmény volt megosztani azt, amit számomra a Kvantumérintés és annak tanítása jelent. A mondandóm szokás szerint rengeteg gyakorlattal és tapasztalással párosult híven a címhez: Evidence Based Magic azaz Bizonyítható Csoda. S mi volt a legfontosabb üzenete ennek az egy órának?

Az, hogy a Kvantumérintés nem egy 'módszer'. Aki bejön a tanfolyamra nemcsak egy technikát tanul. Az egész utazás olyan mélyen vezet befelé, Önmagadba, ami az életed minden területére kihat.

Nem egy új módszert fedezel fel, hanem saját magad.

A képességed, ami mindig is ott volt.

A korlátlan szabadságod. És a végtelen Szeretetet, amiből Lényed fakad.

 

 

 

                                                                                   

 

 

 

 

 

© 2022 InnergyHealing

Business to business lead generation from the Storming B2B Marketing Toolkit | Manage Cookie Settings