Visszahívást
kérek

Kattintson ide


Judit

Meghívott (és egyetlen külföldi) előadóként vettem részt a nemzetközi Quantum Touch konferencián az USA-ban 2019-ben október 18-20-ig. Richard Gordon, Kvantumérintés alapítón kívül ott volt Jennifer Taylor, aki a szervezetet irányítja, Miriam Hunter és Henri Rand Furgiuele akik a képzésekért felelősek. Hatalmas élmény volt megosztani azt, amit számomra a Kvantumérintés és annak tanítása jelent. A mondandóm szokás szerint rengeteg gyakorlattal és tapasztalással párosult híven a címhez: Evidence Based Magic azaz Bizonyítható Csoda. S mi volt a legfontosabb üzenete ennek az egy órának?

Az, hogy a Kvantumérintés nem egy 'módszer'. Aki bejön a tanfolyamra nemcsak egy technikát tanul. Az egész utazás olyan mélyen vezet befelé, Önmagadba, ami az életed minden területére kihat.

Nem egy új módszert fedezel fel, hanem saját magad.

A képességed, ami mindig is ott volt.

A korlátlan szabadságod. És a végtelen Szeretetet, amiből Lényed fakad.

2012 óta tartok Kvantumérintés tanfolyamokat Magyarországon és Angliában, hazánkban az egyetlen hivatalosan regisztrált oktatóként.

Ezen kívül Éber Tudatosság (Mindfulness), Meditáció, Relaxáció és Tudatos Életmód Tanári képesítéseim is vannak.

Matematika-Kémia szakon végeztem Debrecenben, majd a Fizikai Kémia Tanszéken kutattam és itt szereztem PhD fokozatot. Dolgoztam a GE-nél majd saját üzleti vállalkozásokat építettem-vezettem 10 éven át.

3 gyermekem van, 2006 óta élek Anglia szívében.

 

 

 

 

 

 

© 2021 InnergyHealing

Business to business lead generation from the Storming B2B Marketing Toolkit