Visszahívást
kérek

Kattintson ide


Májusi Hírlevél

Kedves Kvantumérintés Tanfolyamosok és Érdeklődők!

Aki volt tanfolyamon, tudja, hogy a Kvantumérintés anyagot kiegészítve játszunk egy kicsit az energia (aura) látással is. Ugyanis minél inkább kiterjeszted az érzékelésed határait, annál többet fogsz fel abból ami történik. Hozzáteszem, hogy a módszer hatásossága ennek nem függvénye. Azaz egy szuper aura látó nem lesz sikeresebb gyógyító, mint az, aki nem lát energiát :)

Az auralátás kezdeti lépéseit meg lehet tanulni 3 perc alatt - aztán már rajtad múlik, hogy szeretnéd-e továbbfejleszteni vagy elfeledkezel az egészről. Ahogy a tanfolyamon is szoktam mondani: tekintsd ezt játéknak, új felfedezésnek, ne vedd túl komolyan és lehetőleg ne kezdj el “analizálni” mert a dolog sokváltozós és akár félre is vezethet.

Hogy hogynem hosszú évek ellenállását megtörve márciusban egy aurakamerás elemzésen alapuló tanfolyamon találtam magam. A miértnek két oka van: egyrészt a szervező egy számomra hiteles személy volt, másrészt kíváncsi voltam, hogy a kamera és a saját “látásom” mennyire egyezik.

 A Kétkedő és Kísérletező Énem tombolt, így vártuk a kezdést.

A londoni tanfolyamot két olyan ember vezette, akik több mint 20 éve foglalkoznak a témával. A részvevőket fő- és mellékállású médiumok, gyógyítók és néhány érdeklődő tette ki. Mindenki kapott saját magára vonatkozó részletes elemzést, majd játszottunk: többek között vizsgáltuk a zene, az alkohol, a csokoládé, a meditáció, különböző vizuális ingerek stb. hatását.

Két ember kivételével a kamera azokat a domináns színeket mutatta amit én is felfogtam. Nem rossz statisztika! Volt azonban egy jelentős eltérés: a saját érzékelésem lényegesen több színt vetített ki minden alkalommal.

Ami a saját aurámat illeti:
Üzenem a tanfolyamosoknak, akik rajtam “tanultak” hogy jól láttátok!

És végül:
Nem tudtam elképzelni, hogy hogyan lehet egy ennyire komplex, dinamikusan változó jelenséget kamera és számítógép segítségével láthatóvá tenni.
A válasz: limitáltan, az éppen akkori állapotra koncentrálva de elég jó megközelítéssel.
Alkalmazás: Szigorúan játszás céljából :)

A következő tanfolyam időpontja május 28-29. Budapest.
Továbbra is várom a saját élményeket és tapasztalatokat!
Szeretettel,
Judit  
e-mail judit@innergyhealing.co.uk , web: www.innergyhealing.hu

© 2022 InnergyHealing

Business to business lead generation from the Storming B2B Marketing Toolkit | Manage Cookie Settings