Visszahívást
kérek

Kattintson ide


Ismét Kvantum Érintés Tanfolyam

Kedves Kvantum Érintés Tanfolyamosok és Érdeklődők!

Sokan kérdeztétek, hogy mikor lesz újabb hírlevél? Gondolkodtam, hogy miről számoljak be, de a dilemmámat az Élet megoldotta ma :)

Következik a nap Kvantum Érintés története, mint tökéletes példája annak, hogy a módszer bármikor és bárhol alkalmazható és gyakran azonnali és jól dokumentálható eredményt hoz. 

Mansfield Mester az Harcművészet és Önvédelem tanárom. Ha azt mondom hogy kemény fából faragták, akkor elég messze járok a valóságtól. Szerintem valójában titániumból van, elképesztő izomréteggel bevonva és valahonnan egy titkos, kimeríthetetlen energiaforrás táplálja.

Master Mansfield nem az a panaszkodós fajta de ma nem volt jól. Megsérült egy edzésen. Nem, nem olyanon amin én is részt veszek hanem a Titánok Harcában. Napok óta csak minimális mértékben tudta mozgatni a nyakát - a korlátozás minden irányban kiterjedt. Amikor felajánlottam, hogy edzés után maradok és ‘kézbe veszem’ boldogan bólogatott - a szemével. 

Leültettem a tornaterem elé és kértem, hogy próbálja meg fordítani a fejét - közben fényképeztem:

Hát igen, nem nagyon ment...Gyakorlatilag merev volt a nyaka.

Aztán elkezdtünk dolgozni. Öt perc után éreztem, hogy kilazulnak és kiegyenesednek a nyaki csigolyai. Ahogyan Ő fogalmazott: olyan lett mint egy figyelő szurikáta. Ezen jót nevettünk. A kisfiam ezt a képet készítette rólunk:

15 perc után jöhetett a “teszt”. Ismét megkértem, hogy próbálja a fejét fordítani. Könnyedén jobbra, balra és lefelé nézett, majd lehajolt és bekötötte a cipőfűzőjét.

Elköszöntünk egymástól és mindenki ment a dolgára. Hát nem csodálatosan egyszerű?

A következő tanfolyam időpontja szeptember 25-26. (csütörtök-péntek), Budapest. Még vannak szabad helyek, kérlek jelezzétek, ha szeretnétek jönni vagy ismertek valakit akit érdekel.

Továbbá is várom a saját élményeket és tapasztalatokat!

© 2022 InnergyHealing

Business to business lead generation from the Storming B2B Marketing Toolkit | Manage Cookie Settings