Visszahívást
kérek

Kattintson ide


Októberi hírlevél

Kedves Kvantum Érintés Tanfolyamosok és Érdeklődők!

Akik voltak a tanfolyamon, tudják, hogy milyen váratlan és szinte hihetetlen eredményeket lehet elérni a Kvantum Érintés módszerrel. Az, hogy elferdült gerincet, csavarodott csípőcsontot látunk a helyére találni - mindezt egy enyhe érintés hatására - lassan hétköznapi csodává válik. A módszer “instant”, ott és akkor veszed elő amikor szükséges, hiszen az alkalmazásához nem kell semmi “különleges”. Azaz mégis : Te és az aki gyógyulni szeretne :)
 

Októberi téma:
Hogyan válhat a Kvantum Érintés a Te saját gyógyulásod és fejlődésed eszközévé

 

1. Mások kezelése közben
Hosszú évek óta újra és újra szembesülök az alábbihoz hasonló történetekkel:
Az egyik barátomnak erős hátfájása volt (10-es skálán 10).  A 40 perces kezelés végén hátrafordult és azt mondta: “Fogadjunk, most jól elfáradtál!” Meglepődött, amikor azt a választ kapta, hogy úgy érzem magam, mint aki megivott egy dupla kávét, egy Redbullt és 2 kólát. Továbbá, hogy nagyon szívesen folytatnám egész nap!
Amíg máson dolgozol, a saját energiaszinted is növekszik. A Kvantum Érintésben nem a saját energiádat használod, ezért ha követed a módszert, nem fordulhat elő, hogy kimerülsz. Éppen ellenkezőleg: mivel Te magad válsz az Energia csatornájává, Te magad is ugyanúgy feltöltődsz és gyógyulsz, mint akivel dolgozol.


2. Saját magad kezelése alatt

A Kvantum Érintés technikáit önmagadon is tudod alkalmazni. Amikor magadon dolgozol pontosan megfigyelheted, hogyan változnak az érzések a problémás területen. Ezáltal nemcsak az eredmény lesz értekelhetőbb számodra, de a kezedben és a testedben felbukkanó érzetek is érdekes élményekkel lepnek majd meg.
Egyszerűen tudatába kerülsz annak, ami a testedben folyik. És amint ez megtörténik, már másképp fogsz nézni a problémára is: nem fogsz azonosulni azzal hanem pusztán szemlélője leszel. A betegségedet nem átélni fogod, hanem megélni.


3. A hétköznapokban
A Kvantum Érintés tanfolyamon szóba kerülnek olyan alkalmazások, amivel a múltadat gyógyíthatod és a jövődet is alakíthatod.
Ezen túl, mivel a módszer gyakorlása során az egyik legfontosabb feladatod az, hogy jelen légy ezért ez az állapot - a jelenben létezés-  egyre többet rád fog találni a hétköznapokban. Márpedig ha a jelenben vagy a dolgok elkezdenek működni körülötted. Lesz parkolóhelyed, eléred a buszt, úgy tűnik majd hogy minden és mindenki a Te áramlásoddal együtt és aTe vágyaiddal egy irányban mozog.
A Vonzás Törvénye nemcsak egy ködös ígéret lesz hanem valóság. Valóság, mert megfelelő állapotban leszel ahhoz, hogy a törvény működhessen.


+1 Haladóknak
A módszer hihetetlenül jó a tudatosságod fejlesztésére. Ha nehezen megy a meditáció, vagy az elméd még mindig gyakran elkalandozik, a Kvantum Érintés alaptechnikája nagyon alkalmas arra, hogy megtanulj bármilyen körülmények között ellazulni és “ott lenni”. Még az elmédet is kitrükközheted, hiszen nem “meditációnak” vagy “lelki gyakorlatnak” fogod hívni, így nyersz egy kis  előnyt mielőtt az észreveszi hogy igazából miről is van szó. Bingó.
 

Továbbra is várom a saját élményeket, tapasztalatokat és kérdéseket és visszajelzéseket.
Szeretettel,
Judit

© 2022 InnergyHealing

Business to business lead generation from the Storming B2B Marketing Toolkit | Manage Cookie Settings