Visszahívást
kérek

Kattintson ide


Kvantum Érintés Tanfolyam Május 25-26.

Kedves Kvantum Érintés Tanfolyamosok és Érdeklődők!

Útjára indul egy havi rendszerességű Kvantum Érintés hírlevél, amelyben szeretnék megosztani tippeket, gyógyulásokat és érdekességeket. Íme az első!

1. A Kvantum Érintés hatása 15 perc alatt:

A Kvantum Érintésben arra törekszünk, hogy az kezelés eredménye mérhető legyen - amennyiben ez lehetséges. Erre a legegyszerűbb módszer a 10-es skála ahol 10 a nagyon erős, elviselhetetlen mértékű fájdalmat jelöli, a 0 pedig a fájdalom teljes megszűnését. Miért használjuk a mércét? 

Azért, mert az elménknek könnyebb elfogadni a bizonyítékot, ha az valamilyen számokra lefordítható eredményt tükröz, mintsem olyan megfogalmazásokat mint “nagyon fáj” és “már nem fáj annyira”. 

De sokszor fényképek is jól dokumentálhatják a változásokat.

Apósom 78 éves, súlyos köszvényes évtizedek óta. Hétvégi látogatásunk során említette, hogy már minden mást kipróbáltak az orvosok és a gyógytornászok, hogy a karját mozgatni és emelni tudja, nem segített semmi. Nincs más hátra, mint a szteroid injekció. Az első kép a kezelés előtt készült: a karját a vállával egy magasságba tudta emelni. A második kép 15 perc Kvantum Érintés után kattant. Az eredmény önmagáért beszél. 

Aki volt már tanfolyamon, tudja, hogy az első nap ebédszünete után már mindenki képes ugyanerre ez eredményre. Tehát nem csoda. De csodálatos.

2. Kvantum Érintés USA - egy kardiológus blogja

A Kvantum Érintés magyarországi útja csak most kezdődik, de külföldön - különösen az USA-ban - a szokásos, korlátozó határokat már túllépte, és egyre több orvos, nővér, szülésznő használja a hétköznapokban a munkája során. Különösen megérintett az alábbi történet, melyben a kardiológus orvos teszi az előírt dolgát - kiegészítve azt Kvantum Érintéssel. Miért is ne? 

http://blog.quantumtouch.com/blog/bid/284665/Cardiologist-Uses-Quantum-Touch-To-Help-
Medical-Emergency

Magyar fordítás:

Mint kardiológust, a közelmúltban egy szívrohamos eset mellé rendeltek. Ahogyan az utcákon száguldottunk a kórház felé, elővettem a tanult technikákat. Az volt a szándékom, hogy a férfi artériái megnyitódjanak mielőtt a kórházba érünk.(Minden kezelést a szándékra fókuszálással kezdünk. Judit)

A férfi 8-as erősségű fájdalommal kezdett, de közben ez gyakorlatilag megszűnt. Megnéztem a monitort, de nem látszódott semmi jele annak, hogy az artériája nyitva lenne - ami egyébként nagyon is kívánatos lett volna! De ez úgyis kiderül, gondoltam,amikor a szívkatéterezést befejezzük.

Ehhez a beavatkozáshoz átszállítottuk a beteget egy külön helységbe. Minden simán ment, elkezdtem felvételeket készíteni az eltömődött érről. Meglepetésemre nyitva találtam! 95%-a elzáródott, de egy kis részen meg volt nyílva! Befejeztük a katéterezést és a páciensnek és feleségének elmondtam a jó híreket.

Hazafelé vezetve arra gondoltam, hogy ez azért elég király! 

Ui: Három nappal később ugyanez az eset megismétlődött. Levontam a következtetést! Remélem Ti is!

A www.quantumtouch.com oldalon feliratkozhatsz az angol nyelvű hírlevelekre.

3. Kvantum Érintés - hétköznapi helyzetek: mozgás, sport

A Kvantum Érintés nemcsak arra jó, hogy másokon és önmagunkon segítsünk, ha “betegek vagyunk”. A lehetőségek szó szerint határtalanok. Használhatod meditációs vagy relaxációs technikaként, gyors mentális segítségként mielőtt “betelik a pohár” vagy tudatosság fejlesztő gyakorlatként.

Miért ne próbálnád ki, ha fizikailag elfáradtál - például sportolás közben? 

2008-ban futottam a London Maratonon. A “futókarrierem” egy évvel az esemény előtt kezdődött, amikoris lekocogtam a sarki boltig és vissza, aztán majdnem elájultam a küszöbön. A távolság mindössze 400 méter lehetett - igen, oda-vissza értve. Amikor elérkezett a nagy nap abban reménykedtem, hogy azok, akik azt mondták hogy az utolsó 10 km ugyanannyi mint az első 32, tévednek. De igazuk volt. Az utolsó 10 km alatt semmi másra nem figyeltem, csak az energia áramoltatásra - már minden gondolat csak hátráltatott volna a befejezésben. Örültem, hogy ismertem a Kvantum Érintést és a segítségével lefuthattam a távot.

Tehát ha kell egy kis plusz, egy kis lendület, akkor miért ne kezdenéd el a Kvantum Érintés technikák egyikét? Legyen az foci, zumba vagy kocogás, edzőterem vagy “csak” séta?

4. Következő tanfolyam:

A következő tanfolyam időpontja május 25-26. (szombat-vasárnap), Budapest.

Még vannak szabad helyek, kérlek jelezzétek, ha szeretnétek jönni vagy ismertek valakit akit érdekel.

Várom a saját élményeket és tapasztalatokat!

© 2022 InnergyHealing

Business to business lead generation from the Storming B2B Marketing Toolkit | Manage Cookie Settings