Visszahívást
kérek

Kattintson ide


Hétköznapi Tudatosság

"Könnyű a lombok alatt nyugodtnak és türelmesnek lenni, de próbáld csak meg a 35 fokos kánikulában, a tömött déli buszon. Hirtelen rádöbbentem, hogy a lényeg az Életben van, s ha elvonulsz az élettől, nem leszel bölcsebb, épp csak elmenekülsz önmagad elől, elmenekülsz Mindentől.”
(A. J. Christian)

 

Ha már voltál nálam tanfolyamon tudod, hogy szeretem ha a résztvevők sokat tapasztalhatnak és olyan élményekkel gazdagodnak, ami egy új ablakot nyit a világukra és lehetőségeikre.

Ez a kurzus saját ‘fejlesztésem'. S mivel az én tapasztalásom is folyamatos evolúción megy keresztül, így a kurzus anyaga is változik. Ha érdekel, hogyan tudod a mindennapjaid élhetőbbé, boldogabbá, teljesebbé tenni, úgy, hogy a vátozást nem külső tényezőktől vagy másoktól várod, akkor ez a kurzus Neked való.

"A Kereső élete nem egyszerű. Főleg akkor nem, ha olyan földhözragadt dolgokkal van elfoglalva, mint a család, a munka, a véget nem érő feladatok és a -hagyományos értelemben vett - csend hiánya. 

Hányszor ültél a káosz közepén azon sírdogálva, hogy mennyivel megvilágosodottabb lehetnél, ha  tökéletes nyugalomban élhetnéd az életed az erdő mélyén? Hányszor hibáztattad a környezeted az (el)várt fejlődés megtorpanásáért? 

Vedd észre: spirituális élményeid jó része a hétköznapi emberi létezéseddel kapcsolatos, és remeteként bizony esélyed sem lett volna megélned azokat. Elcserélnéd-e a könnyeid, nevetésed, sóhajod, megkönnyebbülésed, dühöd és örömöd amit egy-egy élethelyzet az arcodra csalt a teljes nyugalom mozdulatlanságért? Választanád- e a remete-létet ha van lehetőséged éberen megélni a barátot, társat, szülőt, szeretőt?

És egyáltalán: számít-e a tudatosságod szempontjából ez az egész?

Hiszen ha Figyelsz meglátod: amit keresel, ugyanúgy megtalálhatod a nagybevásárlás közepén mint az erdő legszebb fája alatt üldögélve. 

Mert amíg a csend a zaj hiánya, a Csend a Jelen muzsikája."

(A Hétköznapok Ajándéka, Povall Judit: A Tükör című könyvből)

A Tudatosságról beszélni (majdnem) értelmetlen.
Ezért egy olyan kurzust állítottam össze, ami a megtapasztaláson és nem az elméleten alapul. A számos gyakorlatból álló eszköztárból szabadon választhatsz majd élethelyzetednek és kedvednek megfelelően, hogy tudatos maradhass (döntéseidre, választásaidra, az Életedre) akkor is amikor a mindennapok elsodornak. 

Ezt a tanfolyamot évente egyszer-kétszer tartom. Írj, ha érdekelnek az időpontok.

Jelentkezés és részletes információ: judit@innergyhealing.co.uk 

 

 

 

© 2022 InnergyHealing

Business to business lead generation from the Storming B2B Marketing Toolkit | Manage Cookie Settings