Visszahívást
kérek

Kattintson ide


Kvantumérintés 2.0 - Az Új Ember

 

Ez a tanfolyam nemcsak az első kurzus természetes kvantum-evolúciós verziója - bár megvallom mindenképp a 'csoda' kategóriába esik, mikor a résztvevők érintés nélküli (mérhető és látható fizikai változásokat létrehozó) gyógyításokban segédkeznek - hanem egy olyan felfedezés, ami a tiszta Szereteten keresztül vezet el a gyógyulás, gyógyítás, önfelfedezés, teremtés, Tudatosság, saját szimbólum létrehozás és az Elme felfedezésének világába.
A tanfolyam kifejezetten gyakorlatokra épülő, tapasztalatokkal, felfedezésekkel és nagyon sok örömmel teli.

 
Ára: 88 ezer forint (angol nyelvű oklevéllel és regisztrációval)
 

Feltétel-e, hogy elvégezd a Kvantumérintés 1 kurzust mielőtt a 2.0-ra jelentkezel? IGEN.
 

A Kvantumérintésben nincsenek szintek. Azt tanítja -vagy inkább emlékeztet arra- , ami természetes úton részed egyébként is.

És még a könyveket sem kell elolvasni. De.
 

Az első tanfolyam alatt nagyon fontos alapokat kapsz a Testtudatosságról és a Légzésről, ami az esszenciája a Kvantumérintésnek - akár az érintéses akár az érintés nélküli verziójáról van szó.

És még valami: az Érintés varázslatos, elemi igényünk. Ezért szinte mindenki, aki mindkettőt ismeri felváltva, kombinálva, a helyzethez és a másik ember igényeihez igazítva alkalmazza.

 

A 2.0 története valahol ott kezdődött, amikor 2009-ben Richard Gordontól megkérdezték, hogy el lehet-e érni ugyanazokat az eredményeket, amiket Kvantumérintéssel de érintés nélkül.
Amikor 2010-ben Londonban ültem az első európai Új Ember tanfolyamon, fogalmam sem volt mit várjak. Akkor már 3 éve használtam a Kvantumérintést és elképzelésem sem volt, hogy hogyan lehetne ezt a szuper, egyszerű és bámulatosan hatékony módszert továbbfejleszteni. Richard azzal indított, hogy kihívott 5 embert, egy 6. megmérte a csípő és gerinc torzulásait (pont mint az egyes kurzuson), hogy aztán kb 3 percig nézze (!) őket, majd ismételten megmérve az 'alanyokat' megállapítsuk: mindenki csípője kiegyenesedett.
Döbbent csend ereszkedett a teremre. Richard kedvesen elmosolyodott és közölte, hogy ez az új modalitás, csakúgy, mint a Kvantumérintés 1, is mindenkinek működni fog. Ott, helyben, még a kurzuson megtanuljuk hogyan.
Ültem a matematika-kémia szakommal, a kémia doktorimmal és úgy éreztem a valóság kicsúszott a talpam alól, zuhanok, mint az Alice Csodaországban mesében Alice a nyúlüregbe. Nem hittem el szót sem az egészből, de a Kísérletező ott volt bennem és csak Figyelt. A tanfolyam után két héttel ért az első meglepetés, mikor észrevettem, hogy az 5 éve meglévő nagy, vörös, keloidos sebem amin a kurzuson a párom 'dolgozott' teljesen kifehéredett és szinte eltűnt. Olaj volt a tűzre. Valami történik. Az anyag megváltozik a Figyelem, a Szándék és a Szeretet hatására. Mérhetően, láthatóan és minden a kvantumfizikával összhangban.
 
Semmi 'titok', semmi 'misztérium', semmi sallang. Mindenkiben benne lévő képesség, ami felébreszthető és egy két napos tanfolyamon jól begyakorolható. S utána már csak az Egyénen múlik mit kezd ezzel az Új Tudással, hogy teljesebbé, izgalmasabbá, szabadabbá és boldogabbá tegye saját maga életét és akár segítsen másoknak is megélni ugyanezt.
 
Jelentkezés és részletes információ: judit@innergyhealing.co.uk 
© 2020 InnergyHealing

Business to business lead generation from the Storming B2B Marketing Toolkit