Visszahívást
kérek

Kattintson ide


Kvantumérintés 2.0 - Az Új Ember

 

Ez a tanfolyam nemcsak az első kurzus természetes kvantum-evolúciós verziója - bár megvallom mindenképp a 'csoda' kategóriába esik, mikor a résztvevők érintés nélküli (mérhető és látható fizikai változásokat létrehozó) gyógyításokban segédkeznek - hanem egy olyan felfedezés, ami a tiszta Szereteten keresztül vezet el a gyógyulás, gyógyítás, önfelfedezés, teremtés, Tudatosság, saját szimbólum létrehozás és az Elme felfedezésének világába.
A tanfolyam kifejezetten gyakorlatokra épülő, tapasztalatokkal, felfedezésekkel és nagyon sok örömmel teli.
Ára: 88 ezer forint (angol nyelvű oklevéllel és regisztrációval)
 

Feltétel-e, hogy elvégezd a Kvantumérintés 1 kurzust mielőtt a 2.0-ra jelentkezel? IGEN.
 

A Kvantumérintésben nincsenek szintek. Azt tanítja -vagy inkább emlékeztet arra- , ami természetes úton részed egyébként is.

És még a könyveket sem kell elolvasni. De.
 

Az első tanfolyam alatt nagyon fontos alapokat kapsz a Testtudatosságról és a Légzésről, ami az esszenciája a Kvantumérintésnek - akár az érintéses akár az érintés nélküli verziójáról van szó.

És még valami: az Érintés varázslatos, elemi igényünk. Ezért szinte mindenki, aki mindkettőt ismeri felváltva, kombinálva, a helyzethez és a másik ember igényeihez igazítva alkalmazza.

 

A 2.0 története valahol ott kezdődött, amikor 2009-ben Richard Gordontól megkérdezték, hogy el lehet-e érni ugyanazokat az eredményeket, amiket Kvantumérintéssel de érintés nélkül.
Amikor 2010-ben Londonban ültem az első európai Új Ember tanfolyamon, fogalmam sem volt mit várjak. Akkor már 3 éve használtam a Kvantumérintést és elképzelésem sem volt, hogy hogyan lehetne ezt a szuper, egyszerű és bámulatosan hatékony módszert továbbfejleszteni. Richard azzal indított, hogy kihívott 5 embert, egy 6. megmérte a csípő és gerinc torzulásait (pont mint az egyes kurzuson), hogy aztán kb 3 percig nézze (!) őket, majd ismételten megmérve az 'alanyokat' megállapítsuk: mindenki csípője kiegyenesedett.
Döbbent csend ereszkedett a teremre. Richard kedvesen elmosolyodott és közölte, hogy ez az új modalitás, csakúgy, mint a Kvantumérintés 1, is mindenkinek működni fog. Ott, helyben, még a kurzuson megtanuljuk hogyan.
Ültem a matematika-kémia szakommal, a kémia doktorimmal és úgy éreztem a valóság kicsúszott a talpam alól, zuhanok, mint az Alice Csodaországban mesében Alice a nyúlüregbe. Nem hittem el szót sem az egészből, de a Kísérletező ott volt bennem és csak Figyelt. A tanfolyam után két héttel ért az első meglepetés, mikor észrevettem, hogy az 5 éve meglévő nagy, vörös, keloidos sebem amin a kurzuson a párom 'dolgozott' teljesen kifehéredett és szinte eltűnt. Olaj volt a tűzre. Valami történik. Az anyag megváltozik a Figyelem, a Szándék és a Szeretet hatására. Mérhetően, láthatóan és minden a kvantumfizikával összhangban.
 
Semmi 'titok', semmi 'misztérium', semmi sallang. Mindenkiben benne lévő képesség, ami felébreszthető és egy két napos tanfolyamon jól begyakorolható. S utána már csak az Egyénen múlik mit kezd ezzel az Új Tudással, hogy teljesebbé, izgalmasabbá, szabadabbá és boldogabbá tegye saját maga életét és akár segítsen másoknak is megélni ugyanezt.
© 2019 InnergyHealing

Business to business lead generation from the Storming B2B Marketing Toolkit